Party Mark

Party Mark

Let’s get this Party Mark started!

Het alom bekende en lekkerste droplikeur van de Benelux, Dark Mark, heeft gezinsuitbreiding gekregen! Dark Mark heeft 4 broertjes gekregen namelijk: Kola Mark, Sweet Mark, Sour Mark Apple en Sour Mark Strawberry. De vijf drankjes hebben een re-branding gekregen onder de overkoepelende merknaam: Party Mark.

Het logo van Party Mark heeft een chroom uiterlijk aangemeten gekregen om het feestgehalte te accentueren. Verder zijn de overige logo’s dusdanig ontworpen zodat aan de uitstraling duidelijk is welke smaak de consument kan verwachten. Dit komt nog duidelijker naar voren in de ontwerpen van de flessen. Elke smaak heeft een grafisch patroon in de sleeve om de smaak duidelijk te maken. Dark Mark blijft het vlaggenschip van Party Mark, daarom heeft die als ondertitel ‘Premium Party Starter’ gekregen terwijl de overige smaken ‘Party Mark Starter’ heten. De nieuwe slogan: ‘Let’s get this Party Mark started!’ wordt breed uitgemeten in de campagnevoering.

Tesamen met de flessen zijn ook de overige verpakkingen aangepakt zoals de shooterdozen, omdozen en POS materialen. Ook de website heeft een restyle gekregen.